MERRY CHRISTMAS

We willen jullie allen een zalige Kerst toewensen !

Vlug eventjes de tijd genomen om mij te bezinnen over deze dag ...terwijl het bij jullie nog vroeg in de morgen is , zit ik hier in mijn ' bain de soleiltje'te denken aan het thuisfront die deze dagen met muts en handschoenen de vrieskou en sneeuw moet trotseren ...'t is toch raar hé ...

Gisterenavond hebben we hier in Lombok ( Indonesiê) kerstavond gevierd met top en short aan !

Hoe we hier beland zijn kunnen jullie volgende week lezen in het 2de verhaal van Australië...nog eventjes geduld ...

Ondertussen zijn mijn gedachten bij mijn dochter en familie want hoe leuk het ook is om eens ergens anders Kerst te vieren ...hoe erg ik ook ' la familia ' mis ,hoor ! Het is niet hetzelde hé ... en een Indonesische Kerstman...da's ook nie echtwat het moet zijn hé!

Maar we gaan hier nog met volle teugen genieten (vooral van de zon en temperaturen dan ) want binnen een 10-tal dagen is het over en uit met het schone leven ...back to reality !

Geniet nog van de feestdagen ...

Dikke zoen xxx

michel

Hi guys and dolls,
Een reiziger (niet toerist!) en een zeeman is iemand die graag vertrekt en ook graag terugkomt. Terugkomen om weeral nieuwe plannen te maken om weg te gaan. Zo doe ik het al jaren en het werkt!
Tot binnenkort in dat landje waar je alles hebt (loon, werk,gezondheidszorg, welstand enz....) die je het mogelijk maakt om weg te kunnen gaan.
Tot binnekort dus; als ikzelf toevallig niet weg ben uiteraard.
Michel Hallal (meest recente bijnaam!)

frederik nathalie

Dag schatjes,
Zeer mooie foto vooral van die linkse(haha) geniet nog maar van jullie laatste dagen want het zo vlug voorbij.
A ja de mannen zijn ingeschreven voor het ijsberen bij ons kwestie van terug aan de belgische temperatuur van het zeewater gewoon te geraken.

hugo

aan jullie allen een gelukkig en gezond 2011.

Geniet daar nog met volle teugen van de resterende vakantiedagen.

Groeten.

jacques dhaenek?nt

Dank voor de leuke wensen.
Gen?et er nog maar volop van. Z?t zelf ook met m?jn lu?e reet ?n de zon (Turk?je). Toch een raar gevoel he Xmas ?n de zon.
Zal bl?j z?jn jull?e nog eens te z?en.

L?efs,
Jacques

hilde albert keppe fleur = hoeketwil

slurp de laatste hete zonnestralen maar op en hopelijk is er nog plaats in jullie hart om al die herinneringen in op te bergen. Wij vieren hier ook kerst in de Zuid Afrikaans zon en inderdaad in short met een kerstmuts is wat anders dan een sneeuwman in de tuin, en ook wij missen de warme gezelligheid van familie en vrienden. Na 18 maanden ZA staat ons vertrek klaar op 19 januari. Nog een "drukkie" van ons twee en een poot van de andere 2 xxxx en toch een fijn jaar 2011 al zal het dan terug werken zijn :-) .

veerle

Heel mooie foto!!! Geniet nog van die laatste momenten daar, hopelijk zien we elkaar wel eens in 2011, nog een Zalige Kerstdag en een Schitterend Oudejaar in Melbourne!!!
Dikke kussen en knuffels van ons!xxx
veerle vagelis en romeo.

Kurt en Wendy

Voor jullie ook prettige feestdagen en geniet nog van de laatste dagen goed weer want hier ligt een pak sneeuw!

filip & Ariane

Jullie kozen het perfect moment uit om weg te zijn. Met een absoluut rekord van 20 sneeuwdagen waren we de sneeuw hier al beu voor we aan de witte kerst toekwamen. Haha, be carefull what u wish for dus :p Geniet er van en nog een gelukkig nieuwjaar voor volgende week ;-)

sleep,noi

dag magali en christoph sorry dat het zo lang heeft geduurt om terug te reageren.we wensen jullie ook een fijne kerst nog en geniet er nog van.groetjes sleep,noi (thailand)

ma en pa

hallo christoph en magali hier eindelijk een paar woordjes van ons hebben de prachtige foto's gezien wat een fantastische reis iets om te koesteren en nooit te vergeten laurette gebeld dat er momenteel een zeer slechte verbinding is en dat het morgen beter zal gaan wij wensen jullie alvast een gelukkig nieuwjaar profiteer er nog maar goed van want la dolce vita is bijna amen en uit tot binnenkort wij verlangen erg om jullie terug te zien vele groetjes van ons allemaal ma en pa en het bilkske ciao

Charlotte,Dany en kids

Lieve schattekes,ik ben al duchtig aan het aftellen hoor!!! Nog een klein beetje en dan zien we jullie terug. Sorry,maar ik zal super content zijn. Wij wensen jullie een zalige kerst en alvast a very Happy New Year. Tot zeeeeeeeeeeeeeeeer binnenkort. We love you xxxxxxx

Julie

Ik zal blij zijn als jullie terug zijn! Het was toch niet hetzelfde zonder mijn oudjes :(! Nog een grote week en jullie zijn hier terug wiiii :-)

vicky en emma

hey luitjes, beste wensen terug, machtige foto trouwens, hopelijks tot binnenkort eens in belgië, dikke kussen xx

sophie en johan

zalig waarschijnlijk met de kerstmuts in de zon ...hier was het anders zulle ...ik heb weer sneeuw gezien voe de reste van mien dagen ...geniet nog van iedere minuut want 't is biena uuut joender sprookstje...welcome to the real world zoek zeggen ...duffel joender mo ferm in oj noar huus komt...alvast een happy 2011 mo dat vieren we dan wel samen
dikke kussen xxx

diastje

vrolijk paasboom en een gelukkig twiduustenenlve hé !! xx

Annick en Rieno

Selemat Tahun Baru !!!
Hoi Magali en Christoph... sorry sorry sorry dat wij nog niet hebben gereageerd op jullie laatste verhalen, maar ja, je kent da wel hé, je bent op reis en je hebt het druk druk druk en ja, voor je het weet zijn er 3 maanden voorbij gevlogen en hebben we niet eens de tijd genomen om eens schriftelijk te reageren op jullie prachtig verhaal en schitterende foto's... Soms lijkt het of we er zelf bij waren... :-) zo levendig, zo vloeiend geschreven... mooi mooi mooi... Helaas scheiden er jullie nog maar enkele dagen voor deze 'time out' voorbij is. Geniet nog met massa's Bintang, massages, me-time, zen enz...
Teremakasi om ook deze ervaring met ons te delen en voor de thuisblijvers : Selemat Tahun Baru !!!!!!
2015 Zuid- Amerika ?????

schoonbaert nathalie

geniet er nog maar van zo leuk is die sneeuw nu ook weer niet hier goeie eindejaar en klaar voor een frisse start x

johan

ook een prettige eindejaarsdag......en we zien jullie binnenkort..............schone broer Johan

JH.

Ferme en zalig feestdagen gewenst!

JH.

johan en saskia

een hele gelukkige en gezond 2011 toegewenst aan jullie allemaal , geniet van de laatste stuiptrekkingen !!!
geniet vooral van de warmte want ier ist berekoud brrr
groetjes jo en saskia