Singapore & Maleisië
SINGAPORE...hier zou ik kunnen wonen.

MALEISIE was mijn stressweek

Na een heerlijk ontbijt en een zalige plons in het supermooie zwembad waren we klaar om Melaka te verkennen. We hebben een uur op de hop on - hop off bus staan wachten (die niet afkwam) en zijn dan maar te voet naar de rivier

Volgende dag gingen we van Melaka naar de Cameron Highlands rijden, maar deze keer was de regen de spelbreker ! Het viel met bakken uit de lucht, de ruitenwissers konden het niet aan en na 2 serieuse accidenten te zien op de baan (en die mannen rijden echt zot) zijn we toch een hele poos gestopt aan een 'naftestation'. Dan zijn we weer aan de wirwar van autowegen rond Kuala Lumpur toegekomen en zagen we dat we de Cameron Highlands niet voor de donker konden bereiken. We zijn dan maar de Genting Highlands ingetrokken. Een hele klim naar boven maar een prachtige natuur !

Wonder boven wonder zijn we snel op onze bestemming in Kuala Lumpur geraakt, hebben we nog naar de welbekende Twin Towers

Ondertussen wachten onze vrienden op het eiland Koh Samui in Thailand ... we verlangen ernaar... maar eerst moeten we nog een nacht in de hel van Bangkok overnachten waar een ware oorlog is uitgebroken ... als dat maar goedkomt... hopelijk kunnen we onze vlucht 1 dag vroeger rebooken...
Eh, ik ben niet helemaal meer mee denk ik. Je gaat terug naar Thailand maar daar zat je al een maand. En dat via Bangkok maar daar was je ook al. En straks volgt iets zoals 'het was om te kijken of je wel aan het opletten was' zeker? :p Ik denk dat ze dat bootje maar laten vertrekken als er 30 man op staat te wachten. Anders beginnen ze er niet aan. Ook nog meegemaakt zo'n brol. Shop till u drop in singapore maar is dat niet allemaal nep daar ? Die kabellift ziet er echt wel de moeite uit, en je Hindoe tempel ook hoor ;-)
Jullie tweelingenpakje mag wel leuk genoemd worden. Net na koninginnendag. Je moet 't maar kunnen plannen.
Allerliefs,
Jacques
blij jullie te horen ben zeer blij dat jullie aan ons hebben gedacht tijdens Bren zijn communie deed ons zeer veel deugd en ook de rest die jullie kende die op het feest aanwezig waren maar ik hoop maar 1 ding jullie gaan toch elk een afzonderlijke tenue aan hebben op Inge haar feest groetjes tot straks
Magali en Christoph. De nieuwe Nicole & Hugo (hihi).
Trouwens vele groetjes van Anthony, Elke, Melissa, Rudy, Giullian, Ella-Noortje, Milà, Zsa Zsa en Cowboy (de laatste twee zijn diertjes he). XXX
Hallo of shalom of liever salaam van Michel (blijkt godgeklaagd een joodse naam te zijn, godver..). Jawel Christoph nooit méér het contrast gevoeld tussen twee culturen, godsdiensten en talen dan in Israel (lees : Palestina). Joodse Israeli : arrogant, onbeleefd, agressief en hebberig. Arabische Israeli : losjes, aangenaam, vrijgevig en nieuwsgierig. Palestijnen: gastvrij, 30 % jawel 30% christelijk en dus geen tapieteblèters Christoph en heel erg Belgvriendelijk. (Welk land probeerde als enige Sharon in den bak te krijgen voor genocide:; jawel de Belgskens. Kortom ik hoop dat jullie evenveel bijleren heel ver van hier dan ik wat dichterbij.
Uiteindelijk zijn we allemaal gelijk en willen hetzelfde: een frètje, een zuipje en een poeptje, inshallah.
Sorry voor mijn sentimentaliteit en gefilosofeer.
Zal voortaan doen zoals de rest: iets vertellen over het weer en de kinders!!!!!
PS Was vroeger ook eens in Singapore!
Hebben jullie de singapore sling geprobeerd in The Raflles hotel aan de zelfde barkruk als Rudyard Kipling (schrijver van het jungelboek)?
Verder nog good luck en ga vooral eventjes onderhuids in de plaatsen waar jullie vertoeven
@Michel:
Als we met ons eigen beginnen, is 't wel in orde, denk ik, ja toch?
Dag jongens,
een paar jaar geleden heb ik ook Singapore bezocht, maar ik was er niet wild van omdat het voor mij niet als 'echt' aanvoelde, maar meer een westers staatje in het oosten.
Ik vind het jammer dat jullie India schrappen van jullie lijst, ik denk dat het echte India niet zal zijn zoals die wijk van ge-emigreerde Indiërs in Singapore.
Mooie foto's en vooral MAGALI WAT BEN JE ONGELOFELIJK SLANK !!
Nog veel plezier, en hier wordt het eindelijk ook lekker weer...
Doei,
Pauline
@Pauline
Als je dan toch in de kontreien zit, is India idd een super optie. Jammer,voor hen.
Ons Magali, maar ook Neute, ziet er sharpy goed uit..Leuk om hun esbattementen te kunnen volgen.
Hela,
Wij zitten hier maar te kwijlen,gingen normaal ook een last-minute nemen maar door te weinig verlof gaat dit niet door.Sam heeft twee weken en ik maar eentje dus het loont de moeite niet om aan te zetten.De foto's zijn keer op keer prachtig en de reis lijkt enorm boeiend maar toch ook wel vermoeiend??Moest hier lachen met het dronken worden van de wijn en niet meer te weten hoe je u bed vond,kwam dit ook eens tegen in mijn eigen huis dan nog na het drinken van een westvletern (lol).Het zal jullie en de mensen die je dierbaar zijn ferme deugd doen om jullie terug te zien en dan nog om te feesten!!.Het kan al niet meer stuk.
Magali en Note hou jullie goed en doe zo voort want wat je doet doe je goed.
Groeten en kus X van ons allen,
Murie,Sam en Romy.
Koekoek, weer een leuk verhaal van jullie gelezen en deze keer vlugger dan ik had verwacht. Toch een redelijk groot verschil met waar jullie daarvoor zaten hé!! Jammer dat jullie hier en daar wat pech hadden,maar je weet wat ze zeggen hé:een ongeluk komt nooit alleen. Eerst en vooral ook vele groetjes van mama en papa. Ze gaan heel blij zijn om jullie terug te zien,net zoals wij. Maar geniet nog maar met volle teugen verder. Aan ons moeten jullie niet denken wi (boehoehoe...)
Love you both,big hugs and kisses xxxx
Mo gow... mo gow ... mo gow...
Alweer megasuperverhalen van 'die twee daar'.
Greetz,
Jurgen;
.... 't is bijna 31 mei, hé ....
@ Jacques en Nat & Fré : wij dragen geen tweelingenpakjes...alleen de kleuren "matchen"...zo vloeken de kleurencombinaties niet op foto !!! ...en mijne vent weet dat niet want die is kleurenblind :-)
Leuk verhaal en mooie foto's! Mama en Christoph jullie zien er echt goed uit! Wiiiii niet meer zo lang en jullie komen naar huis :-) joepie! Ga zo blij zijn jullie terug te zien!! love you xxxxxxxxxxx
@Julie : we zijn aan het inpakken kleine meid, nog een nachtje slapen hier, dan een dagje reizen en we zien elkaar terug, tot gauw, dikke zoenen xxx
alweer genoten van jullie verhaal en heel mooie foto,s, wat lees ik nu? gaan jullie terug naar Belgie, tussenstop? Volgende plannen? tot gauw!
Wat een avontuur!!! Maar moet zalig zijn ondanks de frustratie soms.