Reunited
Yes...het is gelukt ! We zijn in Bangkok aangekomen en daar konden we onze vlucht direct verplaatsen. Dus waren we een dagje eerder in Koh Samui en een dagje eerder bij onze vrienden !

Onze hereniging moest natuurlijk gevierd worden en dat hebben we weer geweten... ( ('s anderdaags opgestaan met barstende hoofdpijn ) , de drank vloeide rijkelijk door onze kelen (dorstig weer hé !) en het was zoals vanouds...fun en ambiance !

Na onze escapade en het moeilijk uit-ons-bed-geraken , zijn we dan met z'n vieren vertrokken naar een klein paradijsje op Koh Samui . Villaatje met eigen zwembadje , prachtig wit strand met azuurblauwe zee en ...de rust en de kalmte...zalig !

Op Annick & Rieno hun laatse dag hebben we een skooter gehuurd en zo nog wat van het eiland rondgetoerd , foto's genomen aan idyllische baaitjes

19 mei...vandaag zijn onze vrienden terug naar Belgenland vertrokken ( eventjes hadden we gehoopt dat de reis ging geannuleerd worden door de aswolk die weer de kop opstak, jammer , no luck !)

Velen hadden gedacht dat we met A & R naar huis gingen komen , sorry, dit is toch het geval niet, jammer voor de mensen die ons missen , maar nog eventjes geduld !
Ondertussen zijn we nog 5 dagen op het prachtige Samui Beach Village verbleven , waar we enkel nog eens een dagje gaan 'skooteren' zijn en nogmaals genoten hebben van zalig massage (we krijgen er nie genoeg van hé!)...en ook hebben we nog zwaar in de drank gezeten met Nat(halie) and Jamie

Hier in Phuket is het weer de crémé de la crémé wat het hotel betreft , luxe tot en met ...ver weg van het drukke Patong en met een schitterende beachbar . Het hotel heeft ook zijn eigen yacht en daar het hier nu eigenlijk een kalme periode is , hadden ze een speciale promotie om met het yacht te gaan varen . Dit wilden we ons niet ontzeggen en hebben dan maar 'miljonair-voor-1-dag' gespeeld, lekker decadent !

Eigenlijk valt er niet veel meer te vertellen want we doen hier eigenlijk niks meer , hier is het the ordinary holiday...zon , zee en strand ( en voor 't moment eigenlijk aan 't watergieten !) Heel binnenkort gaan we terug voor een onderbreking ( en megatrouwfeest, waarvan wij trotse getuigen mogen zijn) naar België en ik had eigenlijk nooit gedacht dit ooit te zeggen ...maar ik ( we) zijn blij ...ongelooflijk dat dit uit onze mond komt hé... nog nooit heb ik dit gevoeld, maar het is zo... ik mis alles wat me lief is , mijn vertrouwde omgeving, mijn dochter, familie en vrienden en gewoon...beseffen dat het gras niet altijd groener is aan de andere kant !
Desondanks is dit een schitterende ervaring geweest en hebben we prachtige dingen gezien...we hebben maar liefst 19 keer gevlogen, hebben in 29 hotels overnacht, 2x nachttrein genomen, 1x nacht-en dagbus, 4x skooter en 2x auto gehuurd, ontelbare taxi's en tuk-tuks genomen, 4682 foto's getrokken en hebben we vooral veel opgestoken van de talrijke verschillende culturen ... en zijn we veel geld kwijt ! Bij deze dan ook een oproep aan alle vrienden en familie... wanneer nodigen jullie ons uit om te komen eten :-)?
En aan mijn allerliefste schat...dankjewel voor deze prachtige ervaring , dankbaar dat we op dezelfde golflengte zitten en op naar de volgende met vertek in juli, richting Canada, USA en ergens in Zuid-Amerika ... Love you xxx
* Bij deze dus een onderbreking van onze time-out , verhalen zullen terug te volgen zijn ergens eind juli...dank aan allen voor de toffe reacties ! See you xxx

Het was een prachtig avontuur, in 1 van de mooiste werelddelen. We zijn blij dat je ons op de hoogte hebt gehouden van hoe zo'n reis loopt ongeveer. Jullie hebben ons zeker en vast doen kwijlen hoor. Het zag er fantastisch uit. Hopelijk tot binnenkort eens in belgie voor een tête-à -tête. Greets ;-)
Mooi. Kreeg er een krop in mijn keel van.
Cu,
xxx
Nooit geadacht dat ik tijdens het lezen van jullie verhalen met tranen in de ogen achter mijn pc zou zitten...'t zullen mijn hormonen zijn zeker?! Bij ons zééér welkom om te komen eten, want ben kerjees naar de verhalen en om jullie uiteraard terug te zien! Bedankt om ons mee te laten beleven/genieten van jullie prachtige avontuur! Nog veel geluk!
Zoen!!
Alez, blij dat alles goed verlopen is dat je jullie "geneird" hebben en ook wel blij om jullie wellicht terug te zien. Kverlang naar een feestje op de goeie ouwe manier... tot binnekort. X En je weet na de congé kom ik achter naar Peru. XXX
joepiiiiiiiiiiiiiiii
Kijk al enorm uit naar het weerzien. Tot gauw xxxxxxx
men kan veel zeggen met weinig woorden genieten you bothhhhhhhhhhhhhhhhhh
morgen is het zover ...jullie komen terug
Bij deze zijn jullie al eens uitgenodigd om bij ons te komen eten ; wat dachten jullie van een kommetje rijst en een loempia...mmm lekker!
ik blijf fan van het 1ste uur om jullie reisverhalen te lezen ...dus in juli zit ik trouw weer op post !!
Heb er van genoten ...om een ander te zien reizen ;-)
allez toe tonne hè xxx
Tof dat we mochten meegenieten van jullie avontuur.
Mooie verhalen en prachtige foto's...steeds weer leuk om lezen en zien. Dat jullie hebben genoten is overduidelijk!!
Wij zijn nu een paar dagen in verlof en hebben besloten deze keer thuis te blijven en hier te genieten.
Bij deze willen we jullie uitnodigen op een BBQ, onder de Oostkampse palmboom....
Hopelijk tot gauw
Veel groetjes en knuffels xxx
Als trouwe lezer,niet zo trouwe schrijver ben ik héél content dat ik jullie weer ga zien!!!Het was superleuk om zo met jullie mee te reizen!!!
Ik ben weer paraat de volgende keer!
1 woord prachtig
We kijken uit naar jullie reis naar Zuid-Amerika, staat trouwens ook in ons lijstje!
Hallo wereldreizigers!
Ik heb zojuist al jullie verhalen van de afgelopen 3 maanden gelezen, want hier en daar had ik wel eens wet gemist. Er komr zoveel mail per dag binnen, als je niet meteen alles leest, dan is een bericht alweer uit je gezichtsveld verdwenen...
Wat hebben jullie ongelooflijk veel gedaan de afgelopen maanden! echt leuk om te lezen met al die foto's er tussen door! Maar goed dat jullie alles meteen opschrijven, want anders is het bijna niet te onthouden! Echt een prachtige ervaring die jullie zo opdoen!
Ik vond vooral het verhaal van het ananas meisje op het strand héél mooi, kreeg er tranen van in mijn ogen!
Wat een heerlijke luxe om in zoveel luxe resorts en mooie huizen te verblijven!
Ik ben ook 4 maanden naar India geweest, maar heb het moeten doen met goedkope ashrams! (was ook erg leuk, maar anders)
Ik wens jullie een hele goeie terugreis naar België en een spetterend weerzien met al jullie geliefden en een prachtige bruiloft toe!
En natuurlijk kijken we alweer uit naar jullie volgende reisverhalen!
Veel liefs en dikke kus, Maurice en Jeanine
Oeps, ik zie net dat ik echt een beetje achter loop, maar dat komt omdat ik nog maar pas het laatste bericht heb gelezen.....
Jullie zijn alweer even thuis...
In ieder geval geniet ervan met volle teugen, maar dat kun je aan jullie wel overlaten, en ik zie het volgende reisverhaal wel weer verschijnen! X
bedankt dat ik mocht meegenieten van al jullie toffe ervaringen , het was een beetje wegdromen en alsof ik er zelf ook een beetje bij was. Hopelijk tot binnenkort. Groetjes Dientje
Hello
We hope you are well! We met in TwinPalms - Phuket - not sure if you remember us? :) Wishing you all the best - keep updating those pictures so that we can look at them and envy you lol All the best to both of you
waka waka é é........
@Rieno : idd waka waka é é , tot binnenkort met het volgende reisverhaal
@ Agie and Manny : ofcourse we remember you. Sorry about the late response. Just left to South Africa, blog will be updated soon. Regards, Christoph and Magali x
toch eens de tijd genomen om alle foto´s te zien en een paar verhaaltjes te lezen zoals dat van tini. Bij ons is de zon niet meer zo sterk aanwezig.....ik vermoed dat deze bij jullie zit.....amuseer jullie verder en stel het goed...schoonbroere Johan
ben ongeduldig aan het worden, hé ...
XXX
Lieve vriendinne,
Wij wensen je alvast een prachtige verjaardag toe ginder in het verre Africa!
waka waka é...é... doe maar je best om tussen de negertjes je dansje uit te voeren, wij denken aan je en zullen dit zeker nog eens samen vieren!
Dikke knuffel
xxx
WE WANT MORE ... WE WANT MORE ...
... of Neute for a ... ;-)
Héél mooi, hoor, prachtige zonsondergangen, hé!